Panică în fotbal! Cluburile europene nu-și lasă jucătorii africani la echipele naționale de frica noilor tulpini de Covid-19

Postat la: 12.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Panică în fotbal! Cluburile europene nu-și lasă jucătorii africani la echipele naționale de frica noilor tulpini de Covid-19

Mai mulți jucători africani au fost anunțați de cluburile europene unde se află sub contract că nu vor fi lăsați să meargă la echipele naționale. Motivul este că din cauza noilor tulpini de Covid-19, cluburile nu sunt de acord ca proprii jucători să fie nevoiți să se carantineze.

Ramy Bensebaini a declarat recent că nu este sigur dacă va putea participa la meciurile din Preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni pe care naționala Algeriei, din care Bensebaini va face parte, le va disputa la finalul lui martie. Jucătorul Borussiei Mönchengladbach a declarat că nu este sigur de ce se va întâmpla dat fiind faptul că atunci când te întorci din Africa în Germania ești nevoit să te carantinezi 10 zile. Remy Bensebaini susține că "asta nu vor cluburi" și de aceea situația lui este incertă.

Preşedintele Borussiei Mönchengladbach, Rolf Konigs, nu este de acord cu eliberarea internaționalilor săi din motivul carantinei la întoarcere. În aceeași situație se află și senegalezul Idrissa Gueye, PSG nefiind de acord să-l lase la echipa națională a țării pe care o reprezintă. Noile tulpini ale virusului Sars-Cov-2 vor da peste cap meciurile internaţionale de fotbal din perioada următoare deoarece multe cluburi europene nu doresc să-şi lase jucătorii în condițiile în care la întoarcere va trebui să se carantineze. FIFA le permite cluburilor să facă asta. Meciurile din preliminariile CM-2022 din Africa de Sud au fost amânate.

loading...
PUTETI CITI SI...