Încă un incident grav la Euro » Un spectator a căzut azi din tribune: "E în stare gravă la spital”

Postat la: 14.06.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Încă un incident grav la Euro » Un spectator a căzut azi din tribune:

Un suporter de pe Wembley a căzut din tribune chiar la începutul meciului Anglia - Croația 1-0 și se află în stare gravă la spital.

„Spectatorului i s-a acordat asistență medicală la fața locului, apoi a fost transportat la spital", a spus unul dintre organizatorii partidei pentru BBC. Până în acest moment, nu a fost făcută publică identitatea persoanei și nu se știe naționalitatea fanului. De asemenea, momentul nu a fost redat de televiziuni. Urmeaza ca UEFA să ancheteze momentul pentru a se desluși cum a fost posibil episodul reprobabil. „Putem confirmă că un spectator a căzut din tribune și a fost transportat la spital în stare gravă", a specificat un oficial UEFA pentru sursa citată.

Sâmbătă, Christian Eriksen (29) s-a prăbușit pe teren în timpul meciului de la Euro 2020 Danemarca - Finlanda 0-1. Eriksen s-a prăbușit când Danemarca executa un aut (minutul 43). Grăbindu-se să primească mingea, Christian a căzut la pământ, în timp ce balonul l-a atins în zona genunchiului. A fost resuscitat chiar pe gazon și dus cu la spital, acolo unde Eriksen a fost stabilizat.

loading...
PUTETI CITI SI...