Marco van Basten vrea să revoluționeze fotbalul: "Ar deveni mult mai spectaculos!"

Postat la: 25.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Marco van Basten vrea să revoluționeze fotbalul:

Fotbalul are nevoie de noi reguli pentru a deveni mai spectaculos, este de părere fostul mare atacant Marco van Basten. Ajuns la 56 de ani, olandezul care a făcut istorie în tricoul Milanului vine cu o propunere revoluționară pentru sportul rege.

Astfel, Van Basten spune că regula offside-ului ar trebui desființată. "Fotbalul este un joc fantastic, dar cred că ar arăta mult mai bine fără regula offside-ului. Trebuie să lucrăm mai mult pentru a-l îmbunătăți, pentru a deveni mai interesant", a spus Marco van Basten. De asemenea, fostul mare atacant spune că trebuie făcut și ceva în privința momentelor "moarte" din fotbal, cum ar fi accidentările și tragerile de timp de toate felurile.

Van Basten a scris istorie în tricoul Milanului, reușind, printre altele, să cucerească de trei ori Balonul de Aur (1988, 1989 și 1992). A jucat de-a lungul carierei la doar două formații: Ajax Amsterdam (1981-1987) și AC Milan (1987-1995). A fost de patru ori campion al Italiei și și-a trecut în CV și trei Ligi ale Campionilor (Cupa Campionilor) în 1989, 1990 și 1994. De asemenea, a fost campion al Europei cu naționala Olandei la ediția din 1988.

loading...
PUTETI CITI SI...