Jigniri inimaginabile la un meci de fotbal feminin: "Mergem la vestiare şi te violăm". Cine e jucătoarea de 17 ani hărțuită sexual

Postat la: 10.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Jigniri inimaginabile la un meci de fotbal feminin:

O jucătoare spaniolă de 17 de ani de la o echipă din liga a treia feminină a întocmit o listă cu ce i-au transmis suporterii formaţiei adverse la un meci de campionat.

Karolina Sarasua García, o jucătoare de la Osasuna B, a fost subiectul insultelor şi ameninţărilor, sâmbătă, în cursul meciului pe care formaţia ei l-a disputat, în deplasare, împotriva SD Nueva Montana. Potrivit mundodeportivo.com, Karolina a trebuit să asculte pe parcursul jocului un şir dispreţuitor şi foarte grav de insulte şi ameninţări, cu aluzii la posibile violuri şi la tot felul de acţiuni de hărţuire sexuală.

Raportul de arbitraj al partidei, semnat de Lucia Fernandez Luna, arată următoarele:

"În timpul desfăşurării celei de-a doua reprize, am observat prezenţa a cinci băieţi pe gard, în afara terenului, în zona de mijloc, în spatele asistentei mele numărul 2, cel puţin unul dintre ei purtând un trening cu emblema echipei locale, SD Nueva Montana.

S-au adresat atât jucătoarelor, cât şi mie personal cu comentarii jignitoare în timpul desfăşurării celei de-a doua reprize. Odată ce meciul s-a terminat, delegatul echipei vizitatoare împreună cu jucătoarea numărul 9, Karolina Sarasua Garcia, mi-au prezentat o plângere cu privire la lipsa de respect şi au comunicat exact termenii cu care ni s-au adresat: "te voi viola", "o să violăm întreaga ta echipă", "ridică-ţi tricoul pentru a-mi arăta sânii şi fundul", "mergem la vestiare şi te violăm"... (n.r. plus altele mai greu de reprodus)".

Arbitra a mai scris şi despre faptul că l-a eliminat pentru proteste pe antrenorul gazdelor, Juan Hernandez, care a mers în spatele băncii echipei sale şi a continuat să vocifereze la orice decizie. La final, acesta ar fi ameninţat-o la vestiare.

Clubul Osasuna a reacţionat pe reţele de socializare, precizând că respinge comentariile făcute la adresa unei jucătoare a echipei feminine B în meciul disputat sâmbătă după-amiază. Gruparea bască a ţinut să "mulţumească SD Nueva Montana pentru sprijinul acordat şi pentru atitudinea exemplară faţă de cele întâmplate", fără să explice în ce a constat această atitudine. Meciul s-a încheiat cu victoria jucătoarelor oaspete, cu scorul de 5-0.

loading...
PUTETI CITI SI...