Iordănescu cheamă preotul la echipa națională: Cine este părintele care va da cu cu apă sfințită și tămâie înainte de meciul cu Slovacia

Postat la: 24.06.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Iordănescu cheamă preotul la echipa națională: Cine este părintele care va da cu cu apă sfințită și tămâie înainte de meciul cu Slovacia

Anghel Iordănescu era nedespărţit de icoanele de la Muntele Athos la meciurile naţionalei, iar tradiţia este dusă mai departe de Edward Iordănescu, care l-a convocat la naţională pe părintele Ghelasie Păcurar înainte de meciul decisiv cu Slovacia.

Părintele Ghelasie Păcurar de la Parohia Ortodoxă Română „Sfântul Apostol Andrei" din Würzburg va merge marţi dimineață în cantonamentul echipei naționale pentru o mică slujbă înainte de plecarea echipei spre Frankfurt. Preotul a fost alături de jucători și înaintea meciului cu Ucraina 3-0, dar a lipsit înaintea eșecului cu Belgia, 0-2.

Echipa națională a României se pregătește de duelul decisiv cu Slovacia, de miercuri seară, de la Frankfurt.Staff-ul primei reprezentative va pleca mâine în jurul prânzului, de această dată, cu autocarul. Distanța fiind de maximum o oră și jumătate.

Înainte de plecarea delegației, „tricolorii" vor fi binecuvântați și li se va citi o scurtă rugăciune, chiar în hotelul Melchior Park, de către părintele Ghelasie Păcurar de la Parohia Ortodoxă Română „Sfântul Apostol Andrei" din Würzburg.

Acesta va merge special în cantonament, cu apă sfințită și tămâie, pentru ca jucătorii să beneficieze și de ajutor divin în confruntarea de totul sau nimic pentru „optimile" Euro 2024, scrie romaniatv.net.

loading...
PUTETI CITI SI...