Hagi, anunț neașteptat: "Viitorul este de vânzare! Nu poate să devină mai puternic cu mine acționar"

Postat la: 24.12.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Hagi, anunț neașteptat:

Gheorghe Hagi a anunțat, în prag de sărbători, că FC Viitorul, club pe care l-a ridicat de la zero, este de vânzare. "Regele" susține că și-a îndeplinit toate obiectivele și că așteaptă parteneri serioși și puternici care să cumpere acțiunile.

Potrivit fostului căpitan al echipei naționale, clubul nu poate deveni mai puternic cu el acționar, motiv pentru care este nevoie de alți oameni de afaceri pentru ca echipa să devină o forță pe plan european. "Vreau parteneri serioși și puternici ca mine, să susținem acest club, această Academie care produce pentru România. Vreau să fac acest lucru cu mare drag și să ajungem și în Europa. Noi n-am avut niciodată un buget european. Au fost limite inadmisibile pentru Europa. Nu poți să joci cu salariu de 5.000 de euro în Europa. Clubul nu cred că poate să devina mai puternic cu mine acționar. Mie nu-mi place în partea administrativă. Să vindem acțiunile", a spus Hagi.

"Eu mi-am îndeplinit toate obiectivele. Am luat-o de la zero și în zece ani mi-am îndeplinit toate obiectivele. Trebuia să ies de pe bancă și să creez un nou proiect. Vreau un nou proiect pentru următorii zece ani. Sper să fie la un nivel mai bun. Bineînțeles, chiar și la Viitorul. Dacă-mi prezintă un proiect puternic, european, de ce nu! Conducerea, acționarii, președintele. Avem angajați foarte mulți, costuri foarte mari, avem departamente construite bine. Încercăm să fim organizați. Nu suntem la un nivel mare. Dacă proiectul tehnic al Viitorului va fi de nivel mare, atunci mă întorc. Dacă Mircea Rednic face treaba bine, merg cu el și eu îmi văd de ale mele", a mai spus fostul căpitan al echipei naționale.

loading...
PUTETI CITI SI...