Gigi Becali dezvăluie secretul din spatele revenirii FCSB: „Decât 7 antrenori, mai bine un «rugător»!"

Postat la: 18.12.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Gigi Becali dezvăluie secretul din spatele revenirii FCSB: „Decât 7 antrenori, mai bine un «rugător»!

FCSB a reintrat serios în lupta pentru titlu de campioană, iar Gigi Becali, finanțatorul „roș-albaștrilor" a dezvăluit secretul seriei fantastice care au readus vicecampioana în prim plan în liga 1.

După debutul de sezon total ratat, FCSB a reușit treptat să recupereze punct după punct față de campioana CFR Cluj iar în acest moment, înaintea ultimei etape programate în acest an, ecartul dintre cele două mari rivale la titlu este de doar cinci puncte, cu mențiunea că „roș-albaștirii" au și un meci mai puțin disputat, cel cu FC Voluntari, duel în care pornesc clar cu prima șansă.

Cum era și de așteptat, Gigi Becali a pus succesul echipei pe seama credinței și a spus că cel responsabil de rezultatele bune și de revenirea echipei în prim plan este Alexandru Tudor.

„Sfinții Părinți spun că un «rugător» face cât 7 guverne. Decât să plătești 7 guverne, mai bine plătești un «rugător». Așa e și în cazul lui Alexandru Tudor. Decât 7 antrenori, mai bine un «rugător» . Dar el face și altă treabă prin club. Muncește. Când îl laud, zice să nu o mai fac, pentru că devine mic. Să dea Domnul să ajung și eu ca Alexandru Tudor. Așa vreau", a declarat Gigi Becali.

Declarația finanțatorului FCSB vine la puțin timp după ce tot el a afirmat că în curând „roș-albaștrii" se vor bate de la egal la egal cu marile puteri ale Europei.

„Dacă am zece oameni ca Tudor, spulber Barcelona, Real Madrid, Manchester City şi Manchester United. O să jucăm acolo cât de curând şi o să-i şi batem", afirma Gigi Becali, în urmă cu ceva timp.

loading...
PUTETI CITI SI...