Gică Hagi nu vrea să mai vină la națională. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă

Postat la: 24.07.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Gică Hagi nu vrea să mai vină la națională. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă

Cu doar o zi înainte de a fi anunțat oficial ca noul selecționer al României, Gică Hagi pare că s-a răzgândit. Motivul? A avut o discuție cu comitetul executiv al FRF și a fost deranjat de anumite aspecte discutate. Disperați că s-ar putea face de râs, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au plecat deja spre Constanța și vor să-l convingă cu orice preț pe "Rege" să se răzgândească.

Stoichită a confirmat informatia conform careia președintele Răzvan Burleanu a fost împins în această direcție chiar de către premierul Marcel Ciolacu, în cadrul unei discuții pe care cei doi au avut-o în acest sens pe durata EURO 2024. „Procedurile sunt aceleași ca și până acum. Gică Hagi este numărul 1. Sunt și alți antrenori, foști selecționeri, tineri, și experimentați, dar nu pot da nume. Așa vor începe discuțiile, cu prima procedură.

Vor fi același etape ca și înainte să vină Edi. Dacă vom întâmpina probleme, vom vedea. Sper să accepte. A amânat prea mult și poate fi și o garanție a succesului. Întotdeauna a fost ofertat, au avut loc discuții cu el. De când am venit eu la Federație, de acum șase-șapte ani s-au purtat aceste discuții cu Gică", a spus Mihai Stoichiță în cadrul unei conferințe de presă.

Recent, înainte de a se confirma că într-adevăr el este prima variantă pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu pe banca echipei naționale, întrebat în legătură cu acest subiect, Gică Hagi nu a exclus această posibilitate, ba chiar din contră. „Regele" a dat de înțeles într-o măsură destul de mare că ia destul de serios în calcul un astfel de scenariu.

„(n.r. Despre Edi Iordănescu) E o surpriză că nu continuă la echipa naţională. Trebuia să rămână, aşa era logic, să facă lucruri bune la naţională. Decizia e a lui şi nu avem ce comenta.

(n.r. Despre posibilitatea ca el să preia postul de selecționer) În seara asta vorbesc doar despre meciul pe care l-am avut, nu de altceva. Mai devreme sau mai târziu veţi auzi, vom vedea", a spus Gică Hagi la flash-interviul oferit la finalul meciului Oțelul Galați - Farul Constanța 0-0 de luni seară.

„Regele" nu ar fi fost mulțumit de modul în care au decurs primele discuții cu oficialii Federației. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg miercuri seară la Constanța pentru a încerca să îl facă să se răzgândească
Așadar, mai toată lumea din fotbalul românesc era convinsă că acesta este momentul care să consemneze în sfârșit revenirea lui Gică Hagi la echipa națională a României.

Doar că, din informațiile noastre, din motive necunoscute încă, managerul tehnic și acționarul majoritar de la Farul Constanța s-a răzgândit în cursul zilei de miercuri, posibil deranjat de modul în care au decurs primele discuții cu reprezentanții Comisiei Tehnice din cadrul FRF, în speță directorul tehnic Mihai Stoichiță.

Astfel, urmează ca Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță să aibă parte de o misiune foarte dificilă în a-l convinge în cele din urmă pe Gică Hagi să accepte totuși să preia echipa națională, cu ocazia discuției dintre cei trei programată să se desfășoare miercuri seară la Constanța.

loading...
PUTETI CITI SI...