Dan Petrescu dă afară primul jucător de la CFR: "Câştiga 30.000 de euro pe lună!"

Postat la: 02.09.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Dan Petrescu dă afară primul jucător de la CFR:

Tehnicianul de 53 de ani face o curăţenie temeinică, după ce a preluat formaţia din Gruia pentru a treia oară în cariera sa de antrenor.

CFR Cluj face toate poftele lui Dan Petrescu şi deja a rezolvat trei transferuri, în decurs de câteva ore. Toţi aceşti jucători au fost ceruţi, în mod explicit, de noul antrenor.

Colaborarea bună care există, deocamdată, între „Super Dan" şi patronul Neluţu Varga e de ambele sensuri. Pentru că Petrescu şi-a dat acordul pentru plecarea lui Alex Chipciu (32 de ani), aflat de mai mult timp în dizgraţia conducerii din cauza salariului său mare, de 30.000 de euro pe lună. De notat că Alex Chipciu a fost adus la CFR, în ianuarie 2020, la cererea lui Dan Petrescu. Ulterior, această mutare i-a fost reproşată antrenorului pentru că Alex Chipciu nu-şi justifica salariul prin evoluţiile sale.

Chipciu a fost, la un moment dat, scos din lot şi de Marius Şumudică, însă, ulterior, a fost reprimit de fostul antrenor. Acum, odată cu instalarea lui Dan Petrescu în funcţie, soarta sa a fost pecetluită, după cum a dezvăluit impresarul său, Victori Becali, la Digi Sport.

Ce a spus Victor Becali?

*Nu este dorit de Dan Petrescu (n.r. - Alex Chipciu). Jucătorii, peste tot în lume, trebuie să fie jucători, ei nu trebuie să fie de partea cuiva, ci a clubului care te plăteşte. Clubul are un proprietar, un conducător, un antrenor, care se mai schimbă. Nu trebuie să fii într-o tabără. Nu vi le pot spune pe toate. A venit Petrescu!

*Chipciu are contract, dar dacă antrenorul nu contează pe tine, ce să faci? S-a întâmplat ceva acolo, nu pot spune tot ce ştiu. Dar nu se va mai conta pe el. Nu-l poate obliga nimeni pe Petrescu să se bazeze pe el. Vrem să-i găsim altă echipă, dacă nu, va continua contractul.

 

loading...
PUTETI CITI SI...