Dan Negru le bate obrazul celor din Generația de Aur: Toți l-au uitat! A fost vocea de aur

Postat la: 04.06.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Dan Negru le bate obrazul celor din Generația de Aur: Toți l-au uitat! A fost vocea de aur

Omul de televiziune Dan Negru le reproșează celor care au organizat meciul de retragere al "Generației de Aur" că au uitat de marele comentator Cristian Țopescu. Dan Negru arată că Țopescu a vocea succeselor pentru echipa națională a României și merita ca măcar câteva secunde să fie redate celebrele sale comentarii și exclamația "Goooool Româniaaaa!".

"Toți l-au uitat! Le-o spun cu reproș și celor din Generatia de Aur. Vocea generației lor a fost Cristian Țopescu dar l-au uitat și ei.Am propus ca la meciul de retragere măcar câteva secunde să i se pună vocea lui Țopescu în difuzoarele stadionului! Goooool Româniaaaaa... Nu s-a putut Ăștia suntem.

Vă mai spun o poveste neștiută a vocii de aur: Eram în TVR în 1998 când Țopescu avea funcția de director adjunct și toată televiziunea îl susținea pentru funcția de director general. Nu doar că nu a fost numit director dar a și fost dat afară din televiziune și în locul lui a fost numit un oarecare. Cand noi am intrebat de ce un oarecare a fost pus în locul lui Țopescu ni se răspundea cu gestul clasic românesc: două degete puse pe umăr!

Gooooooool Româniaaaaaaaa...

Atâta s-a putut !", scrie Dan Negru.

loading...
PUTETI CITI SI...