Cum a fost convins Mircea Lucescu să vină la naţională. Dezvăluiri de ultimă oră din interior. Salariul oferit de Răzvan Burleanu

Postat la: 02.08.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Cum a fost convins Mircea Lucescu să vină la naţională. Dezvăluiri de ultimă oră din interior. Salariul oferit de Răzvan Burleanu

Cum a fost convins Mircea Lucescu să vină la naţională. Dezvăluiri de ultimă oră din interior. Salariul oferit de Răzvan Burleanu pentru a putea semna cu noul selecţioner al României.

Răzvan Burleanu a fost refuzat de Gică Hagi, dar l-a convins pe Mircea Lucescu să vină la naţională.

S-a aflat ce salariu va primi Mircea Lucescu pentru a conduce echipa naţională spre Cupa Mondială 2026. Lucescu a fost primul nume propus de către oficialii FRF, după ce Gică Hagi a refuzat postul de selecţioner.

Antrenorul a bătut palma cu Răzvan Burleanu, cel care şi-a anulat concediul şi a revenit de urgenţă în ţară aseară. Asta pentru a pune la punct ultimele detalii din contractul lui Lucescu.

Concret, Mircea Lucescu va avea un salariu la naţională asemănător cu cel pe care îl câştiga şi Edi Iordănescu. 27.000 de euro pe lună va câştiga de la FRF. Dacă va califica naţionala la Campionatul Mondial din 2026, va încasa o primă considerabilă, de 200.000 de euro, conform fanatik.ro.

Sursa citată mai spune că Mircea Lucescu s-a întâlnit deja cu oficialii FRF, la baza de pregătire a naţionalei de la Mogoşoaia. Acesta a mai pregătit naţionala timp de cinci ani, în perioada 1981-1986. Atunci i-a calificat pe „tricolori" la EURO 1984.

„Il Luce" este liber de contract de la finalul anului trecut, după ce a plecat de la Dinamo Kiev. Acesta a mai fost şi pe lista lui Dan Şucu, la Rapis, însă a refuzat să revină în Giuleşti.

loading...
PUTETI CITI SI...