Cristina Neagu și-a clarificat situația la CSM București. Cea mai bună handbalistă a lumii continuă în Capitală

Postat la: 28.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Cristina Neagu și-a clarificat situația la CSM București. Cea mai bună handbalistă a lumii continuă în Capitală

Cristina Neagu a ajuns la un acord cu oficialii de la CSM București, va semna un nou contract, și va evolua și în sezonul viitor pentru „tigroaice".

Cristina Neagu nu va pleca de la CSM București la finalul acestui sezon. Cea mai bună handbalistă a lumii a încheiat negocierile, a ajuns la un acord cu oficialii grupării finanțate de Primăria Capitalei și va juca pentru „tigroaice" și în sezonul viitor. Anunțul a fost făcut de Gabriela Szabo, președintele de la CSM București.

„Mă bucur că-și dorește să joace pentru iubitorii handbalului din România. Îmi doresc ca și cei care performează în străinătate să vină în Romania. Să știți că fac mari eforturi ca să aducem acasă jucătoarele, să le avem aici, să le pregătim pentru Tokyo 2020. Avem acordul de principiu al Cristinei. Vom veni cu toate detaliile de contract zilele următoare și probabil va fi și o conferință de presă în care să facem anunțul. Ea își dorește foarte tare să rămână la noi. Nu pot spune dacă a avut oferte din străinătate, asta poate spune impresarul", a afirmat Gabriela Szabo la Pro Sport Live.

Se pare că Neagu a acceptat să semneze pentru acelașui salariu, de 17.500 de euro, după ce solicitase o mărire a remunerației, la 20.000 de euro.

 

loading...
PUTETI CITI SI...