Cornel Dinu ia "la mișto" jucatorii de la Dinamo: "Seamana cu morsele din Antarctica!"

Postat la: 09.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Cornel Dinu ia

Dinamo a remizat cu FC Voluntari, scor 1-1, in deplasare, dar jocul si rezultatul nu l-au multumit deloc pe Cornel Dinu, fosta mare glorie a clubului.

Cornel Dinu (72 de ani), a fost extrem de critic cu doi jucatori de la Dinamo, Magaye Gueye si Jonathan Morsay, si a spus ca nu intelege cum au fost adusi cei doi in Stefan cel Mare. In analiza meciului FC Voluntari - Dinamo 1-1, Cornel Dinu i-a criticat pe Gueye si Morsay, jucatori care au inceput titulari in echipa "cainilor". El a spus la Minutul 91 ca ii e greu sa gaseasca sapte pase date corect de la el si a fost o remarca amuzanta in ceea ce-l priveste pe Morsay.

"Cu greu cred ca poti aduna sapte pase pe care le-a dat. Nu stiu cum pot fi adusi asemenea jucatori. Morsay... Nu se poate astepta dezghetul, pentru ca seamana cu morsele din Antarctica. Un meci care a parut fotbal. Dinamo nu mai e de mult echipa din Obor, din Iancului, din Stefan cel Mare. E o prelungire a Colentinei cu Voluntari, la nivelul asta s-a ajuns. Meciul, mai putin terorizant decat vreo doua meciuri pe care le-am vazut. Veritabile probe de rezistenta, asemanatoare cu torturile care erau pe vremuri la Rahova, la cercetari penale", a spus Cornel Dinu, despre jocul echipei sale favorite.

loading...
PUTETI CITI SI...