Ce a păţit femeia din cauza căreia Djokovici a fost descalificat de la US Open

Postat la: 08.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Ce a păţit femeia din cauza căreia Djokovici a fost descalificat de la US Open

Descalificarea lui Novak Djokovici continuă să facă valuri în lumea sportului! De fapt, întreaga poveste a umbrit US Open 2020, care şi aşa era lovit de absenţa unor nume grele.

Acum însă, întreaga atenţie s-a mutat pe scandalul în urma căruia liderul ATP a ratat şansa de a câştiga trofeul pentru a patra oară la Flushing Meadows, Potrivit presei internaţionale, chiar dacă Nole a dorit ca numele acelei femei, care a fost lovită în gât de mingea trimisă de el, să nu se afle, acest lucru s-a întâmplat! Fanii sârbului au descoperit profilul arbitrei pe reţelele de socializare şi au recunoscut-o într-o poză în care aceasta apare alături de fiul său. Băiatul a decedat în 2008, în urma unui accident de bicicletă.

Doar că fanii lui Djokovici n-au fost deloc sensibilizaţi de această tragedie şi au ameninţat-o cu moartea! În comentariile pozei în care aceasta apare alături de fiul său decedat, suporterii lui Nole au scris un mesaj macabru: „Nu te îngrijora! Vei ajunge alături de el foarte curând! Dumnezeu vede totul". Arbitra de linie e acuzată că a exagerat prin reacţia ei, după ce a fost lovită de mingea trimisă de Djokovici, iar acest lucru a dus la descalificarea sârbului de la US Open.

loading...
PUTETI CITI SI...