Carla Suarez Navarro a fost diagnosticată cu cancer. Reacția Simonei Halep

Postat la: 02.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Carla Suarez Navarro a fost diagnosticată cu cancer. Reacția Simonei Halep

Carla Suarez Navarro a fost diagnosticată cu cancer al sistemului limfatic. Jucătoarea de tenis de 31 de ani, locul 71 WTA, a anunțat că va urma un tratament de chimioterapie pentru următoarele şase luni.

„Rezultatele clinice au confirmat apariţia limfomului Hodgkin în corpul meu. Echipa medicală mi-a spus că detectarea este precoce, proliferarea sa este vindecabilă şi de dimensiuni reduse. Reacţia va fi imediată: voi urma un tratament de chimioterapie pentru următoarele şase luni", a transmis
Carla Suarez Navarro într-un comunicat oficial.

Tenismena a publicat un videoclip pe Twitter în care apare pe un pat de spital, spunându-le fanilor că trebuie să se confrunte cu o „realitate complicată". "Singurul obiectiv pe care îl am în acest moment este să urmez sfatul medicilor zilnic, lăsând orice altceva pe planul doi.", a spus Carla Suarez Navarro.

Printre miile de mesaje de încurajare primite de Carla Suarez Navarro, s-au aflat și cele ale româncei Simonei Halep, jucătoarei de tenis din Cehia,
Petra Kvitova, Darren Cahill, fotbalistul Carles Puyol, dar și reprezentanții celor mai mari turnee de tenis și celor mai mari echipe de fotbal din Spania.

„Carla, sunt șocată și extrem de supărată după ce am aflat vestea. Mă gândesc la tine și știu că ești o persoană puternică și specială care va trece cu bine peste asta", a scris Simona Halep pe Twitter.

„Carlita...Dacă știu pe cineva care poate trece prin asta, acea persoană ești tu! Ești o luptătoare și o mare campioană cu multă pozitivitate. Îți trimit putere și îmbrățișări", a scris Petra Kvitova.

„Toată familia ta din tenis se gândește la tine și îți trimite multă dragoste. Îmbrățișări și știm că vei arăta același spirit lupătător pe care l-am văzut în fiecare zi în cariera ta. Mult noroc, Carla", i-a scris Darren Cahill, Carlei Suarez.

Carla Suarez Navarro a câştigat la simplu două turnee, la Doha - 2016 şi Oeiras - 2014, şi a mai disputat nouă finale, cele mai importante la Miami şi Roma, în 2015. Cea mai bună clasare a jucătoarei de tenis din Spania a fost în anul 2016, când s-a clasat pe locul 6 WTA.

loading...
PUTETI CITI SI...