Banderola de căpitan a lui Cristiano Ronaldo a fost vândută cu 64.000 euro

Postat la: 02.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Banderola de căpitan a lui Cristiano Ronaldo a fost vândută cu 64.000 euro

Banderola de căpitan aruncată pe gazon de Cristiano Ronaldo la finalul meciului Serbia - Portugalia, din preliminariile Cupei Mondiale, a fost vândută la licitaţie cu 64.000 de euro, banii urmând să fie folosiţi pentru un copil bolnav, informează Le Figaro.

Banderola a fost achiziţionată de un cumpărător anonim. Obiectul, luat de pe gazon de un pompier, Djordje Vukicevic, a fost scos la licitaţie pe site-ul limundo.com, iar licitaţia s-a încheiat vineri.

Banii vor fi folosiţi pentru a se acoperi o parte din costurile tratamentului pentru un bebeluş de şase luni, Gavrilo Djurdjevic, care suferă de amiotrofie spinală, boală rară în cazul căreia, fără tratament, muşchii slăbesc progresiv, ajungându-se la paralizie sau chiar la deces înainte de vârsta de 2 ani. Costurile tratamentului sunt estimate la peste 2 milioane de euro.

Sâmbătă, căpitanul naţionalei Portugaliei, Cristiano Ronado, a părăsit nervos terenul la finalul meciului Serbia - Portugalia, scor 2-2, la care în minutele de prelungire nu i-a fost validat un gol, deşi mingea a depăşit linia porţii. Ronaldo a gesticulat şi şi-a aruncat banderola în momentul în care a ieşit de pe teren.

loading...
PUTETI CITI SI...