Austria a învins Macedonia de Nord în primul meci jucat la EURO 2020 pe Arena Națională

Postat la: 14.06.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Austria a învins Macedonia de Nord în primul meci jucat la EURO 2020 pe Arena Națională

Meciul de fotbal de la UEFA EURO 2020 dintre Austria și Macedonia de Nord, contând pentru Grupa C, s-a încheiat duminică seara cu scorul de 3-1 (1-1) pentru austrieci. A fost primul meci jucat pe Arena Națională, din cele 4 programate să se joace în cadrul competiției, la București.

Austria a fost cea care a deschis scorul, fundașul dreapta Liner marcând din fața porții, din pasa lui Sabitzer, în minutul 18.

Macedonia de Nord a egalat, marcând primul gol la un campionat european din istoria micii națiuni din fostul spațiu jugoslav. Reușita i-a aparținut legendarului Pandev, care la 37 de ani a devenit al doilea cel mai în vârstă marcator de la Euro. Acesta a profitat de un șir de greșeli în apărarea austriecilor, înscriind din marginea careului, în minutul 28.

Austriecii și-au dovedit superioritatea și au mai marcat de două ori în repriza secundă, prin Michael Gregoritsch, din pasa lui Alaba (2-1, min. 78) și Marko Arnautovic, din pasa lui Laimer (3-1, min. 89).

Austria e lider în Grupa C și va juca în runda secundă cu Olanda, pe 17 iunie, în timp ce Macedonia de Nord va întâlni în aceași zi Ucraina.

loading...
PUTETI CITI SI...