"Am zis că e un film prost!" Director de turneu al lui Ion Țiriac rupe tăcerea. Gestul făcut de miliardar la un chiolhan

Postat la: 07.08.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Cosmin Hodor, directorul turneului de tenis ținut la București timp de 23 de ani, a povestit pentru AS.ro câteva întâmplări incredibile cu Ion Țiriac, patronul turneului, cel care deține licența competiției ATP.

Cosmin Hodor a ajuns director executiv al turneului în 2002. Acum, turneul se organizează la Belgrad, după ce s-a organizat la Budapesta din 2016, când a fost mutat de la București: „Eram şoferul asistentei domnului Ţiriac. Mă trimitea cu o sută de mii de hârtii. Făceam sute de kilometri zilnic, am ameţit maşina aia tot Bucureştiul, am leşinat-o! În fiecare an am făcut câte un pas şi am ajuns în 2002 la o masă mare, la care a participat şi domnul Ţiriac. El stătea în capul mesei şi m-a întrebat dacă sunt în stare să preiau funcţia de director executiv. Aveam 24 de ani. În secunda doi, nu l-am lăsat să termine, i-am spus 'da'. Mi-am asumat o chestie datorită inconştienţei vârstei."

„Lipeam nişte afişe. Eram singur la un perete de 200 de metri, le puneam ochiometric. 'Băiete, cine a pus afişele astea?! Vino! Uită-te la afişe şi uită-te la pantalonii mei. Vezi diferenţa?!'. I-am spus că nu-mi dau seama. 'Mai uită-te o dată. Vezi diferenţa?'. 'Nu ştiu la ce vă referiţi'. 'Mă, uită-te la dunga de la pantalon şi uită-te la afişele dumitale'", a fost una dintre întâmplări.

„Terminasem turneul duminică, iar miercuri după-amiază am plecat la Hunedoara să îi revăd pe ai mei după mult timp. Am ajuns acasă, am urcat cu bagajele şi m-a sunat doamne Geta, asistenta domnului Ţiriac. Îmi spune: 'Vezi că, mâine dimineaţă, la 7.30, domnul Ţiriac te aşteaptă la reşedinţa dânsului din Eliade'. I-am spus: 'Doamnă, îmi pare rău, dar nu am cum să ajung'. A făcut o pauză: 'Băiete, domnul Ţiriac te aşteaptă mâine dimineaţă, la 7.30, la reşedinţa dânsului'. 'Bine, am înţeles!'. Mi-am făcut bagajele, i-am pupat pe ai mei, care au crezut că e un film prost, m-am urcat în maşină şi m-am întors la Bucureşti, unde domnul Ţiriac, pentru că a fost primul an în care am fost director executiv mi-a zis: 'Bravo, băiete, ai făcut o treabă civilizată!'. Punct, 15 secunde! E uriaş ce mi-a spus", a mai spus Cosmin Hodor.

loading...
PUTETI CITI SI...