Alți turci au bătut palma cu Marius Şumudică. E aşteptat înapoi în Super Lig după numai o săptămână de la plecarea de la Gaziantep

Postat la: 18.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Alți turci au bătut palma cu Marius Şumudică. E aşteptat înapoi în Super Lig după numai o săptămână de la plecarea de la Gaziantep

Echipa turceasca Rizespor a pierdut, scor 1-4, meciul de duminică, disputat cu Malatyaspor, în deplasare, în etapa a XIX a campionatului şi este fără victorie de cinci etape. În urma acestui rezultat, croatul Stjepan Tomas a fost demis, iar conducerea clubului s-a orientat către Marius Şumudică.

Tehnicianul român este aşteptat, luni sau marţi, la Rize, oraş situat pe malul Mării Negre, la 1.100 kilometri est de Istanbul, pentru a semna un contract valabil pentru o perioadă de un an şi jumătate. Rizespor ocupă locul 16, cu 21 de puncte din 18 meciuri, la cinci puncte de Kayserispor, de pe locul 18, retrogradabil.

Şumudică şi-a reziliat contractul cu Gaziantep la 10 ianuarie. El a preluat echipa în vara anului 2019 şi mai avea contract până în mai. Formaţia ocupa locul 4 în clasament, fiind la patru puncte de liderul Beşiktaş (16 jocuri).

În ciuda rezultatelor bune obţinute, plecarea antrenorului român s-a făcut după un scandal izbucnit între el şi preşedintele clubului, cu privire la prelungirea contractului.

Marius Şumudică a acuzat conducerea clubului că a vrut să îi scadă salariul, deşi rezultatele echipei au fost bune. În schimb, conducerea grupării l-a acuzat pe antrenorul român că are pretenţii financiare prea mari şi a precizat că i-a propus tehnicianului un nou contract cu salariul mărit în măsura posibilităţilor.

loading...
PUTETI CITI SI...