Viorica Dăncilă l-a sunat pe Klaus Iohannis legat de portofoliile la Transporturi și Dezvoltare

Postat la: 07.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Viorica Dăncilă l-a sunat pe Klaus Iohannis legat de portofoliile la Transporturi și Dezvoltare

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat că l-a sunat marți, înainte de a pleca la Bruxelles, pe Klaus Iohannis și i-a cerut să dea un răspuns în privința numirilor de la Ministerul Transporturilor și de la Ministerul Dezvoltării. Președintele i-a promis că va da un răspuns în zilele următoare.

„Sunt aproape 70 de zile de când ministerele Dezvoltării şi Transporturilor îşi desfăşoară activitatea fără miniştri titulari. Vom aborda şi acest subiect (n.red, la Bruxelles) deoarece pe agenda europeană sunt proiecte care trebuie gestionate de aceste ministere. Îmi este greu să explic de ce preia un dosar un ministru şi aapoi e preluat de alt ministru. Cred că un ministru titlular trebuia să facă aceste lucruri", a declarat premierul Viorica Dăncilă, la România TV.

Viorica Dăncilă a precizat că l-a sunat pe președintele Klaus Iohannis, marți, cu o zi înainte de deplasarea de la Bruxelles.

„Am sunat ieri la preşedintele Iohannis, l-am rugat să dea un răspuns pentru portofolii pentru că vin la Bruxelles şi e neplăcut să spun că această criză continuă. Domnul preşedinte a promis că în următoarele zile va da un răspuns. Nu mi-a spus ce răspuns, doar că va da un răspuns", a mai precizat Dăncilă.

Preşedintele Klaus Iohannis a respins în mod repetat propunerile de la Dezvoltare şi Transporturi, Mircea Drăghici şi Olguţa Vasilescu. De fiecare dată, premierul Viorica Dăncilă a retrimis aceleași nume.

loading...
PUTETI CITI SI...