Viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, anunta doua masuri importante pentru cetateni

Postat la: 01.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, anunta doua masuri importante pentru cetateni

În ședința Consiliului Local sector 2, din data de 30 iunie, a fost adoptat proiectul de hotărâre privind acordarea unor facilități fiscale, în concordanță cu O.U.G.69/2020 și care aprobă unele facilități la plata impozitului anual pe clădiri sau a taxei lunare pe clădiri, facilități la plata taxei datorate pentru ocuparea domeniului public și anularea unor obligații accesorii.

"În sectorul 2 am luat o serie de măsuri care să ajute mediul privat, nu numai în perioada pandemiei. Mă bucur că inițiativa mea, care a fost votată în Consiliul Local sector 2 în timpul stării de urgență, pentru acordarea acestor facilități fiscale, a fost acum adoptată. Întârzierea cu care a-a aprobat acest proiect de hotărâre este cauzată de adoptarea cu întârziere a HCGMB, privind transmiterea competențelor în elaborarea acestui act normativ. Este o gură de oxigen pentru antreprenorii din sectorul nostru, un proiect pe care știu că îl așteptau", a declarat viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu.

Fără rable în sectorul 2 al Capitalei!

Primăria sectorului 2 face un pas important si în privința descongestionării traficului și a creării de noi locuri de parcare. În ședința Consiliului Local sector 2, din 30 iunie, s-a aprobat proiectul de hotărâre prin care Poliția Locală sector 2 se va ocupa de întreaga documentație aferentă, pentru a simplifica ridicarea mașinilor abandonate de pe domeniul public.

"Am reușit debirocratizarea acestui proces foarte anevoios și vreau să le mulțumesc consilierilor locali care au votat acest proiect. Nu doar eliberăm domeniul public, dar creăm noi locuri de parcare în sectorul 2 și, cel mai important, scăpăm de mizeria întreținută de aceste rable. Numărul mașinilor abandonate pe domeniul public a crescut semnificativ în toată capitala, dar în sectorul 2 am găsit cea mai bună variantă pentru a reda locuitorilor spațiul public", a declarat viceprimarul Dan Cristian Popescu.

loading...
PUTETI CITI SI...