Vi-l prezint pe viitorul candidat la președinția României, Mihai Bendeac!

Postat la: 01.03.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Vi-l prezint pe viitorul candidat la președinția României, Mihai Bendeac!

La sfârșitul unui spectacol al Teatrului de Comedie - condus de marele nostru actor, George Mihăița - Mihai Bendeac nu s-a putut abține și a arborat steagul ucrainean, pe mijlocul scenei, încercând probabil să translateze compasiunea puternică pe care noi toți o simțim pentru poporul ucrainean, aflat la ananghie, și asupra propriei persoane.

Ulterior, Bendeac a și postat un „mesaj cu tâlc" pe rețeaua numită „Instagram", intitulat „NOAPEA UMANITAȚII", unde și-a explicat „nobilul gest" de a arbora steagul. În cadrul mesajului, artistul - din nou -, nu s-a putut abține și a lansat un „apel către ruși", demonstrând astfel veleitățile sale de ministru de externe, sau de ce nu, chiar de președinte de stat, pe modelul Zelenski. De asemenea, Bendeac și-a exprimat „felicitările pentru poporul ucrainean pentru felul în care țin piept unui Ca..t cu chip relativ uman", demonstrând aici nu doar compasiune, ci și solidaritatea față de Zelenski. Fiindcă cei doi, Bendeac și Zelenski, fac parte, nu-i așa, din aceeași breaslă - cea a comedianților. Mai mult, a fost o ocazie perfectă pentru afișarea acestui populism extrem - că altfel nu știu să îl numesc.

Domnule Bendeac, poate te gândești că, pe modelul Zelenski, poți ajunge și dumneata președinte, domnule. Și asta nu ar fi neapărat ceva atât de greșit, pentru că ești liderul indiscutabil al „generației cu cheia la gât". Da, da, Mihai Bendeac este, de departe, vârful acestei generații în materie de popularitate, fie că vine vorba de showbizz, fie că vine vorba, mai ales, de activism social. Dar domnule Bendeac, cum facem pe mai departe? Pentru că, în momentul acesta, dacă se face un sondaj de opinie în privința dumitale, ești foarte cunoscut pentru: 1. Postura de jurat la TV; 2. Bețiile din Centrul Vechi; 3. Fetișuri sexuale ... 100. Piesele de teatru în care joci, sau pe care le regizezi. Și ți-o zice un om care a plătit biletul la unele dintre aceste piese. Scena de teatru este făcută pentru teatru, atât. Nu pentru activism social. Nu este nicidecum nobil să te folosești de scenă în acest mod. Nobil este să ajuți, cu fapte tangibile. Poate că atunci când te vei concentra cu adevărat la artă - unde ești indiscutabil talentat- lumea te va cunoaște (și) pentru cariera de actor.", scrie Andrei Guşă pe SolidNews.ro.

loading...
PUTETI CITI SI...