USR Iași: Nașu' Costel Alexe își pune finul vicepreședinte al Consiliului Județean

Postat la: 10.11.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

USR Iași: Nașu' Costel Alexe își pune finul vicepreședinte al Consiliului Județean

Consilierii județeni USR PLUS au părăsit sala de ședință în momentul votării candidaților pentru poziția de vicepreședinte al Consiliului Județean Iași, deoarece „Sorin Afloarei, unul din cei doi candidați propuși de PNL, este finul de cununie al lui Costel Alexe", anunță USR Iași

Potrivit sursei citate, la Ședința Extraordinară de Consiliu Județean desfășurată luni, cele două propuneri PNL pentru pozițiile de vicepreședinte al Consiliului Județean au fost Marius Dangă și Sorin Afloarei, finul de cununie al președintelui Costel Alexe (foto). Consilierii județeni USR PLUS , la momentul votului, aceștia au părăsit sala de ședință.

„Noi, consilierii USR PLUS, considerăm că propunerea pentru poziția de vicepreședinte în persoana domnului Sorin Afloarei este o insultă la adresa cetățenilor județului Iași. Noi suntem aici pentru a reprezenta interesele cetățenilor, nu pentru a participa la cumetrii, așa cum ne propuneți dumneavoastră. Nu vom gira asta niciodată, nici măcar prin prezența noastră în această ședință viciată de această propunere. Reveniți cu o altă propunere, altminteri vom fi nevoiți să părăsim sala", a declarat Ștefan Tanasă, liderul consilierilor USR PLUS.

USR PLUS precizează că nu va participa niciodată „la înțelegeri între rubedenii" în Consiliul Județean și în nicio altă instituție din România. „Am intrat în politică pentru a înlătura aceste metehne pesediste și nu vom renunța niciodată la principiile și valorile pentru care oamenii ne-au votat", se mai arată în comunicatul USR PLUS Iași.

loading...
PUTETI CITI SI...