UMPMV - UNPR: "Mergem înainte prin propriile forțe, sprijinim coalitia de guvernare!"

Postat la: 19.12.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

UMPMV - UNPR:

Uniunea Națională pentru Progresul României a subliniat, într-un comunicat de presã, cã este un partid de sine stătător, care merge înainte prin propriile forțe, sprijinind, in acelasi timp, coalitia aflata la guvernare.

"Uniunea Națională pentru Progresul României este un partid de sine stătător, de centru-stânga, înființat la 1 mai 2010. UNPR a fost clădit în jurul interesului național, pe cei doi piloni, Armata și Biserica, cele două instituții care au stat la baza statului român.

Imnul partidului, "Noi suntem români", are o semnificație deosebită pentru noi. Credem în această idee cu toată forța și cu toată inima. "Dumnezeu, Onoare, Patrie" reprezintă credințele noastre depline și caracterizează partidul nostru. Credem în Dumnezeu, suntem oameni de Onoare și punem Patria înainte de orice scopuri sau interese politice. Ne iubim țara, am dovedit-o și o vom dovedi ori de câte ori va fi nevoie", se arata în comunicat.

Formatiunea condusa de fostul vicepremier pentru securitate nationala, Gabriel Oprea, aminteste ca "s-a aflat de patru ori la guvernare, de două ori cu dreapta și de două ori cu PSD. În perioade grele pentru România, am asigurat echilibrul politic și economic și am sprijinit întodeauna domeniul securității naționale, prin măsuri concrete pentru instituții, pentru militari și polițiști, activi și în rezervă".

"Noi credem cu tărie în ceea ce am promis încă de la înfiițarea partidului: apărarea intereselor României în afară și echilibru social, politic și economic în interior. Echilibrul și respectul în politica internă și externă sunt atât de importante pentru ca românilor să le fie bine, să le fie respectată viața, să le fie asigurate drepturile", precizeaza progresistii.

"În acest context de criză, cu războiul de la granițele țării, UNPR merge înainte prin forțe proprii și sprijină coaliția aflată la guvernare, pentru stabilitatea României", se mai arata in comunicatul UNPR.

loading...
PUTETI CITI SI...