Tudor Chirilă atacă la Iohannis: "Sunteți un președinte ticălos care și-a trădat și înșelat electoratul. Nu aveți niciun pic de credit!"

Postat la: 13.12.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Tudor Chirilă atacă la Iohannis:

Tudor Chirilă se arată dezamăgit de modul în care președintele Klaus Iohannis a gestionat dosarul „România în Schengen". Chirilă lansează un atac dur, totul după prima apariție în spațiul public de la eșecul Schengen a liderului de la Palatul Cotroceni.

„Sunteți un președinte ticălos care și-a trădat și înșelat electoratul", a transmis Tudor Chirilă pe pagina lui Klaus Iohannis. „Nu aveți niciun pic de credit. Aveți o singură realizare: alianța USL. E greu de crezut că sunteți capabil de rafinamente diplomatice sau de leadership. Sunteți însă capabil de șmecherii. Atât", a mai punctat artistul.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că, deşi ministrul de Interne austriac a semnat pe 16 noiembrie împreună cu alţi miniştrii de Interne pentru extinderea spaţiului Schengen, două zile mai târziu a declarat că Austria nu poate fi de acord cu o astfel de extindere. Președintele a mai spus că Austria s-a opus în Consiliul JAI aderării României, însă a votat pentru aderarea Croaţiei. „Acest vot, chiar dacă m-a supărat sau dezamăgit, nu mă va face să dau înapoi. Personal, voi rămâne foarte conectat şi sunt hotărât să duc lucrurile mai departe până când România va deveni membru Schengen. Voi ridica această problemă cu certitudine în Consiliul European", a mai explicat Iohannis.

loading...
PUTETI CITI SI...