Totul despre Clotilde Armand: Afaceri, bani de la stat şi avere

Postat la: 30.07.2020 11:55 | Scris de: ZIUA NEWS

Totul despre Clotilde Armand: Afaceri, bani de la stat şi avere

Afacerile, dar și averea useristei Clotilde Armand au fost aduse în atenția opiniei publice într-o emisiune recentă. Iată ce a spus jurnalistul Laurenţiu Botin despre europarlamentarul USR, în cadrul emisiunii "100% TU DECIZI" de la Realitatea Plus:

"Ca afacerist, nu a fost străină de banii de la stat. Firma Egis, pe care a condus-o în România până să fie votată, a avut legătură cu una dintre cele mai mari căpuşări a banului public: respectiv autostrada Bechtel. Mai exact, Egis a primit milioane de euro ca să supervizeze lucrările la autostrada Transilvania. (...) Acesta nu este singurul contract păgubos pentru statul român în care a fost implicată Clotilde Armand. În perioada 2005-2010, a lucrat ca manager executiv la Distrigaz Sud, pentru Bucureşti.

Din 2010 a ocupat funcţia de director of Innovation & New Markets pentru GDF Suez, în Paris. (...) La capitolul avere, în declaraţia depusă în iulie 2019, sunt trecute 12 loturi de teren pe numele său şi al soţului. Mai apar aici vreo două vile şi două apartamente - în total 700 mp locuibili. Mai deţine o colecţie de tablouri semnată de pictori români cu lucrări clasate în patrimoniul cultural naţional şi bijuterii pe care le-a autoevaluat la 3.000 de euro. În conturi a declarat că are puţin peste 300.000 de euro".

loading...