Tăriceanu iese la atac:"Nu vreau să fac parte dintr-o guvernare impotentă"

Postat la: 13.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Tăriceanu iese la atac:

Călin Popescu Tăriceanu nu este de acord cu remanierea anunțată de Viorica Dăncilă și insistă cu restructurarea Guvernului. Mai mult, liderul ALDE amenință cu ieșirea de la guvernare.

Călin Popescu Tăriceanu nu este de acord cu remanierea anunțată de Viorica Dăncilă și insistă cu restructurarea Guvernului. Mai mult, liderul ALDE spune că nu va rămâne cu orice preț la guvernare. „Nu vreau să fac parte dintr-o guvernare impotentă", a declarat Tăriceanu într-un interviu pentru Mediafax.

"Nu sunt mulțumit cu acest răspuns (n..r.: al premierului Viorica Dăncilă, privind remanierea) (...) Am avut însă o discuție cu doamna premier în care, bazat pe experiența mea de premier, i-am recomandat să încerce să gândească o restartare a guvernării, în sensul de a-i da posibilitatea să treacă din această defensivă în care se află Guvernul, și practic și coaliția, de o bună bucată de vreme, într-o situație de ofensivă. Pentru asta ar fi fost nevoie și ar fi nevoie de câteva lucruri esențiale: un program de guvernare regândit pe baza programului de guvernare care a fost votat în Parlament, o asumare a obiectivelor care se pot realiza până la termen, o propunere de noi obiective, o reformă a unor instituții ale statului și nu în ultimul rând o restructurare a echipe guvernamentale care să șteargă această impresie de lipsă de competență, care trebuie să recunoaștem planează asupra guvernului existent", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, pentru.

loading...
PUTETI CITI SI...