Tăriceanu a anunţat că va ataca la Curtea Constituţională numirea lui Meleșcanu la șefia Senatului

Postat la: 10.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Tăriceanu a anunţat că va ataca la Curtea Constituţională numirea lui Meleșcanu la șefia Senatului

După ce colegul său Teodor Meleşcanu a câştigat la vot şefia Senatului, preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că va ataca numirea la Curtea Constituţională. "Constatăm că această alegere s-a făcut cu încălcarea Regulamentului Senatului. Acest lucru nu va rămâne fără urmări. Vom face sesizare la Curtea Constituţională", a afirmat preşedintele ALDE în plen.

"Constatăm că această alegere s-a făcut cu încălcarea Regulamentului Senatului. Acest lucru nu va rămâne fără urmări. Vom face sesizare la Curtea Constituţională", a declarat Călin Popescu Tăriceanu. Acesta a spus, după ce Teodor Meleşcanu a devenit președintele Senatului, că e deplorabil ce se întâmplă și va face cât de curând o şedinţă pentru excluderea lui Meleşcanu din partid. De asemenea, a precizat că ceea ce s-a întâmplat azi în Senat e "o declaraţie de război" din partea PSD-ului. "Mi se pare că e deplorabil ce se întâmplă... la apusul carierei sale politice să-și dorească să ajungă cu orice preț în a doua funcție în stat...

Este un sfârșit politic pe care trebuie să și-l evalueze. În cel mai scurt timp vor fi convocate structurile statutare, am anunțat dinainte, nu rămân lucrurile aici. Aceasta situatie trebuie să o cântărească doamna Dăncilă. E o gafă uriașă politică pe care o face și a tăiat orice punte de legătură cu noi. O să aplicăm prevederile statutare și o să vedem că nu se încheie nici sesiunea parlamentară acum, nici viața politică", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

 

loading...
PUTETI CITI SI...