Sorin Grindeanu: PSD a pregătit programul de guvernare. Ne propunem măsuri simple și rapide

Postat la: 30.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Sorin Grindeanu: PSD a pregătit programul de guvernare. Ne propunem măsuri simple și rapide

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a explicat că PSD și-a elaborat programul de guvenare, iar acesta se va afla pe masa parlamentarilor, înaintea moțiunii de cenzură. Grindeanu a explicat că PSD urmărește să rezolve rapid toate neajunsurile guvernării PNL.

Suntem pregătiți să luăm măsuri rapide și de aceea voi pune accent pe ceea ce putem face în următoarele 4 luni. Bineînțeles, programul de guvernare al PSD este pe un ciclu de 4 ani. Mâine, toți parlamentarii vor avea pe masă un exemplar al programului de guvernare al PSD.

Am făcut în ultimele luni zeci de focus grupuri pentru a a afla ceea ce își doresc românii. Principala concluzie: românii s-au săturat de obiective grandioase și care nu se pot realiza. Românii își doresc obiective, chiar mai mici, dar care se pot realiza în termen scurt.

Vă voi prezenta cele 3 mari priorități ale PSD:

1. Educație

2. Sănătate

3. Economie

Am construit acest program de guvernare pentru a acoperi o serie de obiective prioritare: gestionarea profesionistă a crizei sanitare, redeschiderea școlilor în bune condiții, creșterea veniturilor cetățenilor.

Ne vom concentra pe ceea ce acest guvern a omis cu inconștiență criminală: o testare pe scară largă a populației. Introducem decontarea totală a celor suspecți de coronavirus și decontarea parțială a testelor făcute individual. Asta vom face încă din luna septembrie.", a spus Sorin Grindeanu.

loading...
PUTETI CITI SI...