Sondaj PNL în București. Luptă strânsă între Nicușor Dan și Gabriela Firea. Câte procente îi despart pe cei doi candidați

Postat la: 09.09.2020 18:27 | Scris de: ZIUA NEWS

Sondaj PNL în București. Luptă strânsă între Nicușor Dan și Gabriela Firea. Câte procente îi despart pe cei doi candidați

Potrivit unui sondaj de opinie realizat la comanda PNL, lupta dintre Nicușor Dan și Gabriela Firea în Capitală este una strânsă, între cei doi candidați fiind o diferență de doar 2 procente.

Candidatul susținut de PNL și de Alianța USR-PLUS, Nicușor Dan, are 31%, în timp ce actualul primar în funcție, Gabriela Firea, are 29%. Candidatul PMP, Traian Băsescu este cotat cu 10%. Un procent foarte mare este însă cel al cetățenilor din București care nu s-au hotărât cu cine votează.

Potrivit datelor colectate de la aproape 1.000 de bucureșteni, aproape 70% dintre aceștia consideră că este nevoie de o dezbatere între principalii candidați la alegerile din Capitală. De asmenea, respondenții au mai fost întrebați care este primarul pe care îl consideră cel mai „slab". Rezultatele au fost, in ordine (de la negativ spre pozitiv): Gabriela Firea, Traian Basescu, Viorel Lis, Sorin Oprescu, Adriean Videanu, Crin Halaicu.

loading...