Senator PSD, mesaj către tineri: Noi nu suntem comuniști. Ieșirea în stradă, o vagabonțeală

Postat la: 31.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Senator PSD, mesaj către tineri: Noi nu suntem comuniști. Ieșirea în stradă, o vagabonțeală

Senatorul PSD Tit-Liviu Brăiloiu a declarat, vineri, la Constanța, că tinerilor trebuie să li se explice ce înseamnă comunismul, pentru că ei au fost „îndoctrinați" cu faptul că social-democrații sunt comuniști. Brăiloiu a mai spus că ieșirea în stradă este o „vagabonțeală", potrivit Mediafax.

În discursul său ținut cu ocazia alegerilor din cadrul organizației PSD Constanța, senatorul Tit-Liviu Brăiloiu a spus că trebuie să li se explice tinerilor care folosesc rețele de socializare că social-democrații nu sunt comuniști.

„Să fim și noi mai activi, să fim mai prezenți pe aceste rețele de socializare. Tineretul nostru la ora actuală nu este îndoctrinat decât cu faptul că noi suntem comuniști. Dacă îi punem la treabă suntem comuniști, dacă le mărim salariile suntem comuniști, dacă nu suntem de acord cu ieșitul în stradă și cu vagabonțeala asta pe care o fac ei de ani de zile suntem comuniști. Asta trebuie să le explicăm copiilor și tinerilor de 18 ani care au dreptul de vot, că acel comunism nu înseamnă ceea ce li s-a spus lor. Ei nu au trăit comunismul și nici nu l-au studiat. Este singurul argument pe care îl au cei care vor să ne combată în România. De aceea v-am spus că este ușor să câștigăm aceste alegeri și am convingerea că le vom câștiga", a spus senatorul PSD de Constanța.

De asemenea, Brăiloiu a afirmat că trebuie găsite soluții pentru a combate informațiile care apar pe rețele de socializare, iar cei care sunt responsabili în partid de comunicare online ar trebui să fie foarte atenți în perioada următoare, deoarece în noiembrie în România vor fi alegeri prezidențiale.

loading...
PUTETI CITI SI...