Scandal la Sectorul 5. Cristian Olteanu acuză vehement incompetența și ticăloșia administrației primarului Florea

Postat la: 25.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Scandal la Sectorul 5. Cristian Olteanu acuză vehement incompetența și ticăloșia administrației primarului Florea

Șeful liberalilor din Sectorul 5 îl somează pe edilul Florea să înceteze batjocura la adresa locuitorilor și să își facă treaba pentru care a fost ales. Președintele PNL Sector 5, Cristian Olteanu acuză vehement incompetența și ticăloșia administrației primarului Florea.

"Asistăm cu toții, din păcate, la conduita abuzivă, ipocrită și nedemnă a primarului #ZERO, Daniel Florea. Ultimul circ organizat de acesta - ca de obicei, pe banii locuitorilor din Sectorul 5 - a constat într-o pseudo-ședință a Consiliului local. Convocată la Teatrul Elisabeta, aceasta nu s-a putut desfășura normal, din cauza membrilor PSD, invitați și manipulați de acest edil închipuit, pentru a huidui, amenința și înjura opoziția din Consiliu.

Astfel, ignorând complet nu doar prevederile Legii Administrației publice locale, ci și normele elementare de bun simț, Daniel Florea a sperat că presiunea făcută de niște oameni chemați la comandă politică, asmuțiți împotriva consilierilor PNL, va da roade. A fost încă un episod în care primarul #ZERO a încercat să-și ascundă neputința: în aproape 3 ani de mandat, acesta nu a reușit nicio anvelopare termică a blocurilor, nu a realizat sau reabilitat niciun parc din sector, nu a reamenajat nicio parcare existentă, nu a construit sau modernizat vreo școală sau grădiniță.

Are însă planuri imobiliare ambițioase: achiziția de ruine pe care promite să le transforme în locuințe sociale, achiziții suspecte de terenuri și multe altele. Tocmai pentru că s-au opus acestor inițiative dubioase, aflate la limita legii, consilierii PNL au fost puși față în față cu "armata" lui Florea: membrii PSD Sector 5 aduși într-o sală și instigați să amenințe pe cei care se opun "proiectelor" cu parfum de escrocherie.

Respectându-și argumentele susținute în repetate rânduri, consilierii PNL au respins cheltuirea a peste un milion și jumătate de euro pentru 40 de apartamente într-un cămin de nefamiliști aflat în paragină, precum și a unei sume de o sută de mii de euro pentru achiziția unui teren cu destinația de parcare, în condițiile în care în 3 ani de mandat nu s-a reabilitat niciuna dintre parcările existente în Sectorul 5.

Îl somez pe Daniel Florea să înceteze aceste practici abuzive, acuzând opoziția pentru propria incompetență, și să își facă treaba! Numai în Sectorul păstorit de acest incompetent e posibil ca mass-media să semnaleze că o firmă de apartament, cu un singur angajat, și cu activitate de videochat, a câștigat contractul pentru anveloparea termică a blocurilor. Doar în Sectorul 5 se organizează festivități pe cât de inutile, pe atât de costisitoare pentru buzunarul locuitorilor.

Dincolo de revolta noastră, a liberalilor din Sectorul 5, primarul #ZERO se va confrunta cu cea a locuitorilor sătui de a fi sfidați și batjocorți la ei acasă de acest accident al administrației. Sectorul 5 nu este moșia lui Florea, iar locuitorii săi nu sunt supușii celui mai slab primar din istorie!" acuză Cristian Olteanu, Președintele PNL Sector 5.

loading...
PUTETI CITI SI...