România, desculță-n război! Ajută-ne Doamne!

Postat la: 20.03.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

România, desculță-n război! Ajută-ne Doamne!

Președintele Iohannis anunță că suntem în plin război pentru sănătate. Guvernul Orban e pe punctul să instituie blocada generalizată. Se interzic deplasările oamenilor, ca regulă esențială. Sunt permise, cu caracter de excepție, doar anumite ieșiri din case, în condiții stricte și sub declarație pe proprie răspundere.

"Un document în acest sens este deja redactat, a devenit public și chiar dacă a fost explicat de Raed Arafat ca fiind doar o ciornă, în scurt timp este de așteptat să devină realitate. Această iminentă și cvasigeralizată blocare a românilor în case este proba clară a eșecului guvernării liberale de a tine sub control epidemia noului coronavirus. Politica fardării realității se întoarce împotriva, noastră, a tuturor! România suferă și va continua să sufere mult din cauza iresponsabilității crunte și a lăcomiei de putere a lui Iohannis și PNL care au vrut cu orice chip anticipate, în loc să pregătească țara în fața pandemiei.", afirma, intr-un comentariu, Opozitia social-democrata.

Privind retrospectiv datele sunt clare. În ianuarie 2020 Organizația Mondială a Sănătății avertiza oficial toate statele lumii să ia măsuri și să se pregătească să facă față atacului periculos al epidemiei de coronavirus. "Cu certitudine președintele Iohannis și premierul în funcție la acea dată - același Ludovic Orban de acum - știau cât de gravă este situația. Și cu toate că știau, în pofida tuturor avertismentelor și a evidențelor, au ignorant pericolul și au mers înainte cu anticipatele! În ianuarie n-au făcut nimic! În februarie n-au făcut nimic, deși în lume se murea cu miile și virusul se răspândea apocaliptic. N-au făcut nimic nici în prima parte a lui martie. Și nu doar că n-au făcut nimic! Au mistificat realitatea, doar pentru a ține în viață scenariul anticipatelor.", se mai comenteaza in randul celor de la PSD.

"Două luni! Atât a trecut între avertismentul OMS și trezirea la realitate a președintelui și a premierului liberal al României. Două luni pierdute, care să sperăm, totuși, că nu se vor măsura în mii de morți ca în Italia și Spania... speranța moare ultima! E dezolant, dar e evident! România nu este pregătită, că nu sunt teste destule și nu se face testare masivă, așa cum recomandă Organizația Mondială a Sănătății, că medicii sunt lipsiți de echipamentele de protectie, că în țară au pătruns sute de mii de persoane venite din Europa, din zonele infectate.", este un punct de vedere ce se raspandeste intre opozantii puterii.

"Degeabă încearcă Orban să dea vina pe guvernarea precedentă. Guvernul PSD a plecat de la cârma țării de 5 luni, în octombrie. Orice stocuri ar fi făcut, nu puteau fi făcute pentru a combate un virus care nu exista. Stocurile de medicamente nu puteau viza noul virus, salopete si mastle nu ar mai fi fost înn termenul de utilizare iar despre teste nici nu se poate discuta. Cele 484 de ventilatoare luate de PSD au fost luate pentru alte situații. Din fericire pot fi folosite și acum. Dar este evident că epidemia de coronavirus a izbucnit când PSD nu mai putea face nimic! Iar guvernul condus de Ludovic Orban NU A REACȚIONAT CORECT! Nici măcar n-a refăcut bugetul Sănătății grav amputat cu 22%. România e desculță în război! Ca de atâtea ori în istorie ne rugăm, fiecare Dumnezeului nostru, să scăpăm! Ajută-ne Doamne!", se incheie in opinia surselor citate.

loading...
PUTETI CITI SI...