Robert Sighiartău il sustine pe Rares Bogdan: "Personal, mă dezic de Viorel Ştefu!"

Postat la: 30.06.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Robert Sighiartău il sustine pe Rares Bogdan:

Viorel Ştefu, fost secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, a fost numit secretar general al organizaţiei judeţene PNL Buzău. Ştefu a ocupat funcţia de secretar de stat în MAI pe vremea social-democratei Carmen Dan.

Ulterior acesta a fost nevoit să părăsească funcţia din cauza acuzaţiilor aduse chiar de şef sa. Carmen Dan (n.r. ministru MAI pe vremea aceea) l-a acuzat pe Ştefu de management deficitar după ce acesta i-ar fi ascuns o serie de mesaje din partea Serviciului de Informaţii Român, privitoare la galeriile care se îndreptau spre Piaţa Constituţiei în cadrul protestelor desfăşurate împotriva OUG 13.

Numirea lui Viorel Stefu a fost aspru criticata de prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan intr-o emisiune televizata: "Eu nu vreau sa stau la aceeasi masa sau in aceeasi sala cu un astfel de personaj. (...) Vreau sa cred ca Ludovic Orban si ceilalti lideri ai partidului nu stiu de aceasta numire locala..." La randul lui, Robert Sighiartău, secretarul general al Partidului Naţional Liberal, sustine si el declaratia lui Rares Bogdan după ce filiala Buzău l-a anunţat public pe fostul secretar de stat în MAI, Viorel Ştefu, drept noul membru de vază al organizaţiei conduse la Buzău de deputatul Cristinel Romanescu.

„Eu am fost în piaţă atunci şi ştiu foarte bine ceea ce s-a întâmplat. Personal, mă dezic de asemenea oameni care nu au nimic în comun cu valoriile liberale pe care le promovează PNL şi în care membrii săi cred cu tărie. Atunci, domnia sa apăra alte valori în care noi, cei aflaţi de cealaltă parte a gardurilor separatoare nu am crezut şi nu vom crede vreodată. Îmi e greu să cred că un om lipsit de interese ascunse poate să-şi schimbe atât de repede setul de valori" - a afirmat Robert Sighiartău, secretar general PNL.

loading...
PUTETI CITI SI...