Rares Bogdan: "Nu accept ca acest individ să stea cu mine la masă sau în aceeași sală!" Despre cine e vorba

Postat la: 27.06.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Rares Bogdan:

Rareș Bogdan critică dur decizia colegilor săi liberali, prin care Viorel Ștefu, fost vicepreședinte al Pro România, dar și un apropiat al lui Liviu Dragnea din vremea când era secretar de stat în subordinea lui Carmen Dan, a fost numit acum secretar general al filialei din Buzău.

"O să enervez pe unii, dar sunt om direct. Cred că este o greșeală și îl rog pe colegul meu Romanescu, președintele Federației de Tenis de Masă și președintele de la Buzău, să-și revizuiască decizia și să renunțe la domnul Ștefu. Sunt convins că cei care au făcut greșeala să îl transfere la PNL de la Pro România, să îl pună secretar general... Dacă era un simplu membru puteam să înțeleg, să mă întorc cu spatele. Dar în momentul în care îl pui secretar general la o filială unde candidează președintele partidului de opoziție și secretarul general de la al doilea partid de opoziție, adică domnul Ciolacu și domnul Felix Rache, doi lideri importanți ai stângii, împotriva noastră, e un dezastru", a spus Rareș Bogdan.

"Eu am câștigat extrem de multă simpatie publică pentru că am fost în Piața Victoriei în ianuarie, februarie, martie 2017 și apoi la protestele din 10 august. După care am arătat abuzurile care s-au întâmplat din partea organelor de ordine, Jandarmerie în special, condusă de Cucoș Sindile, împotriva unor protestatari pașnici. Cine este domnul Ștefu? Ca să înțelegeți de ce sunt eu revoltat. Domnul Ștefu este fost secretar de stat în Ministerul de Interne, omul care a primit informările de la serviciile de informații - DIPI și SRI pe subiectul 10 august și care nu le-a comunicat mai departe, care nu le-a dat mai departe, care a fost chemat în 'Dosarul 10 august', care a fost pus de Liviu Dragnea și a fost un apropiat a lui Liviu Dragnea și a lui Carmen Dan și eu, Rareș Bogdan, nu accept ca acest individ să stea cu mine la masă sau în aceeași sală", a completat Rareș Bogdan.

"Îl rog pe domnul Romanescu, în seara asta sau mâine, să facă adunare și să-i spună domnului Ștefu că dacă vrea în PNL să treacă prin perioada de penitență de cinci ani, să vedem că e un mebru activ, adică să lipească afișe, să meargă în campania electorală să împartă pliante și după asta să devină numărul doi într-o filială unde noi ne batem cu doi dintre cei mai importanți lideri ai stângii. Sunt convins că Ludovic Orban, Robert Sighiartău, Dan Motreanu, Alina Gorghiu și ceilalți lideri importanți ai PNL habar nu au de istoria acestui individ", a concluzionat Rareș Bogdan.

loading...
PUTETI CITI SI...