Rafila dezvăluie cum l-a convins Ciolacu să candideze pe listele PSD: "Are vorbele la el!"

Postat la: 17.10.2020 09:34 | Scris de: ZIUA NEWS

Rafila dezvăluie cum l-a convins Ciolacu să candideze pe listele PSD:

Medicul Alexandru Rafila, cel care va deschide listele PSD pentru Camera Deputaților după ce a intrat recent intrat în partid, a declarat că nu a votat-o pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidenţiale din 2019, pentru că sunt mai multe abilități importante pe care ar trebui să le aibă președintele României și pe care nu le-a regăsit în cazul fostului premier PSD.

Despre Marcel Ciolacu, Rafila a spus că „este adaptabil și că „are vorbele la el". „Nu am votat-o pe Viorica Dăncilă. Dumneavoastră aţi fi votat cu Viorica Dăncilă dacă eraţi membru al PSD? Nu puteam. Viorica Dăncilă este o persoană respectabilă, nu am absolut nimic cu dânsa, dar, această calitate de preşedinte al partidului, de prim-ministru, trebuie ocupată - mai ales dacă vorbim de un partid mare - de o persoană are are abilităţi nu numai manageriale, trebuie să aibă o cunoaştere profundă din mai multe domenii şi trebuie să aibă abilităţi de comunicare. Ori aceste trei elemente i-au lipsit, din punctul meu de vedere, Vioricăi Dăncilă şi, în lipsa lor, credibilitatea mai ales pentru reprezentarea unei ţări cum este România nu cred că era cea potrivită", a declarat Alexandru Rafila.

Întrebat dacă a regăsit aceste calităţi la Marcel Ciolacu, Rafila a precizat că l-a cunoscut doar recent pe liderul PSD, dar o parte dintre aceste calităţi le-a găsit la el. „Domnul Ciolacu este un om deschis, care este foarte rapid adaptabil situaţiilor cu care se confruntă, are vorbele la el, are seriozitate şi mi s-a părut că - cel putin în raport cu mine - absolut tot ceea ce am discutat a avut o urmare firească", a mai declarat Rafila. Acesta va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD, urmând a ocupa prima poziţie pentru Camera Deputaţilor.

loading...