PSD vrea sa depuna motiune impotriva ministrului Finantelor, dupa ridicarea starii de urgenta

Postat la: 23.04.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

PSD vrea sa depuna motiune impotriva ministrului Finantelor, dupa ridicarea starii de urgenta

PSD intentioneaza sa depuna o motiune simpla impotriva ministrului de Finante, Florin Citu, a anuntat, joi, presedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu. El a precizat ca pe perioada starii de urgenta nu se pune problema depunerii unei motiuni de cenzura la adresa Guvernului Orban.

"Am constatat ca dupa 7 zile de la atacul martienilor asupra site-ului domnului Citu tot nu s-a rezolvat problema, sunt 7 zile de cand administratorii IMM-urilor nu pot aiba acces la fondurile guvernamentale, fonduri europene, dintr-o neputinta a unui ministru, mai nou si mincinos. Va reamintesc, suntem la o luna si o saptamana de la declansarea starii de urgenta si niciun IMM nu poate sa acceseze niciun fel de imprumut. Nu le ramane altceva de facut decat sa concedieze oameni, pentru ca nu-si pot face un plan de afaceri deoarece Guvernul Romaniei nu are capacitatea de a face un singur site functional", a afirmat Ciolacu, la Parlament.

El a adaugat ca a discutat si cu alti lideri politici, presedinti de partid, pentru depunerea unei motiuni simple la adresa lui Florin Citu. "In acest moment, dorim sa depunem o motiune simpla in privinta domnului Citu si incapacitatea dansului de a debloca un simplu site prin care oamenii de afaceri sa-si poata accesa imprumuturi. Despre o motiune de cenzura nu s-a discutat, cel putin pe perioada starii de urgenta categoric nu se va discuta asa ceva", a adaugat Marcel Ciolacu.

loading...
PUTETI CITI SI...