PSD: "Puterea liberală distruge țara dintr-un amestec de prostie, inconștiență și infatuare"

Postat la: 07.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

PSD:

Partidul Social Democrat aduce noi acuzații Guvernului, caruia ii reproseaza că „distruge țara dintr-un amestec de prostie, inconștiență și infatuare". Afirmațiile, în contextul în care restaurantele rămân în continuare închise din cauza crizei COVID.

„Puterea liberală distruge țara dintr-un amestec de prostie, inconștiență și infatuare. Demnitarii guvernării Orban devin involuntar ridicoli fix când vor să fie convingători. Iar omul care administrează turismul și HORECA, zonele cele mai afectate din economie, este exemplul strălucit al aberațiilor care au ajuns să transforme PNL într-un adevărat PÂRJOL pentru economie! Parcă și-au pus chiar creierul sub mască și gândesc ca niște "intelectuali" cu bască!", se arată într-o postare a Partidului, Social Democrat de vineri.

Reacția PSD vine și după ce secretarul de stat Răzvan Pîrjol, nimeni altul decât șeful turismului românesc, a făcut afirmații halucinante cu privire la măsurile luate de autorități în privința prevenirii răspândirii pandemiei Covid-19. Pîrjol a declarat că masca de protecție dăunează grav auzului său. „Eu în continuare am senzația, când pun această mască, că nu aud ce îmi spuneți. Simțurile mele se amestecă", le-a spus secretarul de stat jurnaliștilor.

loading...
PUTETI CITI SI...