PSD: "Concluzia este una dramatică. Banii din acest buget ajung doar pentru 9 luni"

Postat la: 14.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

PSD:

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Radu Oprea, a afirmat că situaţia bugetului este una dramatică, iar banii nu vor ajunge decât pentru 9 luni. „Concluzia este una dramatică. Banii din acest buget ajung doar pentru 9 luni. Veniturile sunt subestimate cu minim 4% din PIB.

Drama este că Guvernului nici nu-i pasă să aducă vreun ban în plus la venituri. Dacă vă uitaţi cu atenţie veţi vedea că în 2022 şi 2023 veniturile ca pondere în PIB scad. Şi atunci este normal că dacă nu îţi propui să aduci venituri, orice cheltuială să ţi se pară un pericol. Diferenţa este de viziune, diferenţa este de felul în care am arătat că lucrurile pot fi făcute şi altfel şi vom veni cu amendamente la bugetul de stat", a declarat Radu Oprea, duminică, în cadrul unei conferințe de presă, citat de News.ro. Acesta a mai adăugat că PSD nu va bloca votul bugetului!

„Nu avem o strategie de a bloca bugetul de stat. Ideea e de a arăta că lucrurile pot fi făcute şi altfel, că se poate. De la actualul Guvern am aflat doar atât: că nu se poate. Şi prin amendamentele pe care le vom depune, aşa cum am arătat în bugetul alternativ, prezentat de PSD, vom veni cu soluţii în aceleaşi condiţii şi în aceleaşi constrângeri date de deficitul bugetar estimat", a mai precizat Oprea.

loading...
PUTETI CITI SI...