PSD, acuzații grave: "PNL a furat banii de pensii şi alocaţii prin licitaţiile trucate"

Postat la: 29.07.2020 18:38 | Scris de: ZIUA NEWS

PSD, acuzații grave:

Partidul Social Democrat a transmis, miercuri, pe Facebook, că PNL a furat banii de pensii şi de alocaţii prin licitaţii trucate, iar Curtea de Conturi a confirmat „tunurile PNL" date de Ministerul Sănătăţii în plină pandemie.

„PNL a furat banii de pensii şi alocaţii prin licitaţiile trucate. Modelul Unifarm de guvernare înseamnă nimic pentru români şi bani cât mai mulţi în buzunarele liberalilor!", arată o postare miercuri pe pagina de Facebook a PSD. Sursa citată precizează că un control al Curții de Conturi ar arăta „prețuri umflate de 12 ori".

„Curtea de Conturi confirmă oficial tunurile PNL de miliarde, date la Ministerul Sănătăţii, în plină pandemie. Rezultatele controlului sunt un abecedar al fraudelor pe bani publici comise sub directa oblăduire a lui Orban: - preţuri umflate şi de 12 ori ca să le iasă profituri cât mai mari firmelor de partid; - ţeapă cu alcool sanitar şi manevre financiare pe seama componentelor folosite la izolete; - produse predate înaintea semnării contractelor şi echipamente predate înainte de finalizarea procedurii de achiziţie", se arată în postarea PSD.

PSD mai susţine că „liberalii au sifonat miliarde şi acum vin cu tupeu să ne spună că nu mai au bani de pensii şi alocaţii". Partidul Social Democrat a lansat și marți o serie de acuze la adresa actualei Guvernări prezicând că „2,7 de milioane de oameni sunt taxați cu aproape 700 de euro de persoană pentru reabilitarea termică a locuinței".

Într-o postare pe Facebook, reprezentanții PSD acuză Guvernul Orban că „mai pun un bir pe spinarea românilor", făcând referire la reabilitarea termică a locuințelor. „Asta înseamnă măreața relansare economică a țării in viziunea PNL: Iohannis și Orban vând țării iluzii, singura certitudine fiind că românii plătesc! Guvernați, NU mai aberați!", a scris PSD pe Facebook.

loading...