Poziția PSD față de Ghidul pentru începerea școlilor: Singura preocupare a guvernanților, fuga de răspundere

Postat la: 19.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Poziția PSD față de Ghidul pentru începerea școlilor: Singura preocupare a guvernanților, fuga de răspundere

Partidul Social Democrat spune că regulile pe care ministerul Sănătății le-a impus cu privire la începerea școlii denotă fuga de răspundere a actualilor guvernanți.

Potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a PSD, regulile pe care ministerul Sănătății le-a impus cu privire la începerea școlii, arată fuga de răspundere. În textul postat astăzi, PSD subliniază și faptul că Liberalii nu au fost în stare să asigure „măștile promise persoanelor defavorizate".

„Regulile impuse prin Ordinul Ministrului Sănătății cu privire la începerea școlii arată că singura preocupare a guvernanților a fost fuga de răspundere. Practic, PNL transmite tuturor că au doar obligații: copiii, părinții și cadrele didactice să poarte mască, să nu stea la mai mult de un metru unul de celălalt, să folosească dezinfectanți, iar directorii de școli trebuie să asigure triaj epidemiologic, mai multe săli de clasă, separatoare pentru bănci, program diferit de la o clasă la alta. Asta în condițiile în care PNL nu a fost în stare să ofere nici măcar măștile promise persoanelor defavorizate", scrie într-o postare de pe pagina de Facebook a PSD.

PSD mai scrie că Guvernul condus de Ludovic Orban reprezintă o amenințare pentru români. Social-democrații atrag atenția și asupra situației studenților români, scriind că „România educată a PNL este România în care studenții nu există, prin urmare, pentru începerea anului universitar nu au fost stabilite norme." „Guvernul Orban a devenit o amenințare la adresa românilor! Educația nu este cârciuma lui Orban, profesorii nu sunt subordonații lui Anisie, iar copiii României nu sunt cobaii lui Tătaru! Votarea moțiunii de cenzură pentru demiterea celui mai nociv guvern din istoria recentă a României este mai mult decât o necesitate, este o datorie pentru viitorul acestei țări", mai susțin social-democrații.

loading...
PUTETI CITI SI...