Ponta şi Olguţa Vasilescu se sfâșie în public. Amenințările cu pușcăria fulgeră aerul în Parlament

Postat la: 26.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Ponta şi Olguţa Vasilescu se sfâșie în public. Amenințările cu pușcăria fulgeră aerul în Parlament

Contre dure în Parlament, între Lia Olguţa Vasilescu şi Victor Ponta, după ce Legea Pensiilor a fost adoptată în plenul Camerei Deputaţilor. Liderul Pro România a spus că a votat, îmrpeună cu deputaţii săi, legea, însă a ţinut să le amintească miniştrilor şui foştilor miniştri care au iniţiat proiectul că dacă au dat date greşite Parlamentului, vor face închisoare.

"Deputaţii Pro România au votat pentru acest proiect de lege luând în considerarfe declaraţiile publice făcute de către ministrul de Finanţe, ministrul Muncii şi fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu. Reamintesc prevederile legii 115/ 1999, articolul 8, litera b, care spune aşa: "Constituie infracţiuni şi se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 12 ani faptele săvârşite de membrii Guvernului în exerciţiul funcţiei lor, şi anume prezentarea de date inexacte Parlamentului cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister.

Deci noi considerăm că domnul Teodorovici, domnul Budăi, săracul, nu e proiectul său, dar îl susţine, doamna Olguţa Vasilescu au informat Parlamentul cu exactitate că au resursele bugetare pentru aplicarea acetei legi. În caz contrar, sper că ştiu că este infracţiune", a declarat Victor Ponta, în plenul Camerei Deputaţilor.

Olguţa Vasilescu a ţinut să îi dea imediat replica. "Având în vedere că, pe mandatul dvs, mi se făcea dosar penal pentru că văruiam faţade şi făceam un bine oraşului meu, nu mă miră abordarea dvs. Aş vrea să le spun tuturor colegilor că această lege este foarte importantă, poate cea mai importantălege pe care o votăm în acest mandat. Sper din toată inima să nu fie trimisă înapoi în Parlament de Preşedinte. Sper din toată inima, pentru că aţi împiedicat-o, stimaţi colegi de la PNL, şase luni să intre în vigoare.

Legea nu este neconstituţională, ca să vă intre bine în cap. Şi domnul care a vorbit de la tribună (VIctor Ponta - n. red.) se vede că nici măcar nu a citit-o, pentru că l-am văzut şi ieri, în comisie, spunând nişte lucruri care nici măcar nu era în această lege. Deci, mai întâi citiţi şi după aia criticaţi", a declarat Lia Olguţa Vasilescu, în plen.

loading...
PUTETI CITI SI...