PMP Mehedinţi cere demisia ministrului Economiei Virgil Popescu

Postat la: 20.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

PMP Mehedinţi cere demisia ministrului Economiei Virgil Popescu

Deputatul Ion Cupă, candidat PMP la preşedinţia CJ Mehedinţi: „Solicit remanierea ministrului Virgil Popescu pentru folosirea funcției publice în scopuri electorale”.

„PMP Mehedinți este șocat de declarația ministrului economiei, Virgil Popescu care, la depunerea candidaturilor PNL pentru primăria Drobeta Turnu-Severin și președinția CJ Mehedinți, a anunțat că guvernul PNL îi va sprijini pe cei doi candidați. PMP consideră că este o declarație profund antidemocratică și anticonstituțională care arată un PNL Mehedinți dispus să folosească orice mijloace pentru a-și impune candidații în funcțiile la care aceștia candidează.
Pentru o astfel de declarație sfidătoare la adresa democrației, în orice tară din UE, autorul ei ar fi fost demis sau și-ar fi prezentat demisia de onoare, cu atât mai mult cu cât este vorba de un demnitar cu rang înalt al guvernului în exercițiu", se arată într-un comunicat de presă al PMP.

„Nu pentru astfel de comportamente și practici am sprijinit prin vot în Parlament instalarea acestui Cabinet. Îmi exprim îngrijorarea cu privire la modul în care în judetul Mehedinți este gestionată această campanie electorală ținând cont de aceste derapaje nepermise din partea unui ministru important al cabinetului PNL. Solicit remanierea imediată a ministrului Virgil Popescu", a declarat deputatul Ion Cupă, candidat al PMP la președinția Consiliului Județean Mehedinți.

loading...
PUTETI CITI SI...