Învățăturile lui Nicolae Ciucă către liberali: Patriotismul e ca alcoolul - a se consuma cu moderație. Discursul șefului PNL e plagiat după cel al șefului SRI!

Postat la: 30.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Învățăturile lui Nicolae Ciucă către liberali: Patriotismul e ca alcoolul - a se consuma cu moderație. Discursul șefului PNL e plagiat după cel al șefului SRI!

Premierul Nicolae Ciucă, șef suprem al liberalilor, a convocat liderii de filiale ai PNL, pentru o ședință informală la Vila Lac, ce a durat mai bine de 7 ore. Liderul PNL le-a transmis liberalilor că formațiunea lor trebuie să apere și să promoveze "patriotismul adevărat, moderat, proeuropean". Nu este clar cum poate fi dozat patriotismul, asemenea, spre exemplu, băuturilor alcoolice.

"Noi, PNL, suntem cei care trebuie să apărăm şi promovam patriotismul adevărat, moderat, proeuropean, nu cel fals anarhic, destabilizator, cu comenzi în afara ţării şi a UE", le-a mai transmis Ciucă liberalilor. Dușmanul real al României și al PNL este extremismul în toate formele lui", a mai zis în ședință el. "Opriți lupta internă, luptați pentru români cu programe, cu soluții! PNL va fi la guvernare după 2024 dacă va fi garantul stabilității și dezvoltării. Dușmanul real al României și al PNL este extremismul în toate formele lui", a mai spus președintele PNL.

Aceste declarații vin după ce mai multe sondaje au dat AUR ca al doilea partid al țării, înaintea PNL-ului condus de Nicolae Ciucă. Discursul lui Nicolae Ciucă privind „patriotismul moderat, pro-european" este identic cu cel al șefului SRI, Eduard Hellvig, din octombrie 2022. Conform dex-ului, patriotismul este un „Sentiment de dragoste și devotament față de patrie și de popor, statornicit în decursul istoriei", mentioneazp R3Media.

 

loading...
PUTETI CITI SI...