Nicușor Dan va candida independent la Primăria Capitalei

Postat la: 30.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Nicușor Dan va candida independent la Primăria Capitalei
Nicușor Dan a anunțat că va candida independent la alegerile pentru Primăria Capitalei și a făcut apel la alianța USR-PLUS și la PNL să îl susțină spunând că singura modalitate de a o învinge pe Gabriela Firea este o alianță a opoziției.

„Nici USR, nici PLUS, nici PNL nu au luat vreo decizie privind candidatul pe care o să îl susţină la Primăria municipiului Bucureşti. Eu cred că imediat după ce se termină toată această nebunie cu probleme naţionale, şefia Camerei Deputaţilor, moţiune de cenzură, eu cred că o să existe înțelepciunea ca opoziţia să vină cu un candidat comun la Primăria Bucureşti şi eu cred că sunt cel mai bun astfel de candidat", a afirmat Nicuşor Dan, miercuri seara la B1 TV.

Întrebat în legătură cu informațiile potrivit cărora fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu ar urma să fie candidatul USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan a spus că nu este o candidatură asumată, ci doar „un zvon, pe care multă lume l-a citit ca o candidatură asumată". Nicușor Dan a candidat la Primăria Capitalei și în 2016, când a ieșit pe locul al doilea, după Gabriela Firea.

loading...
PUTETI CITI SI...