Negoiță spune că un PSD condus de Dăncilă, Oprișan și Bădălău ar fi "un coșmar"

Postat la: 13.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Negoiță spune că un PSD condus de Dăncilă, Oprișan și Bădălău ar fi

Întrebat ce părere are despre Viorica Dăncilă, Marian Oprișan și Niculae Bădălău la șefia PSD, Negoiță a replicat: „Pot să mă abțin? Un coșmar! Nu vreau să intru prea mult în detalii. Scenarii putem să ne imaginăm multe. Ăsta pe care mi l-ați spus e un coșmar".

Negoiţă a menţionat că în acest moment PSD are probleme de rezolvat în interior şi de răspuns la întrebarea de ce cetăţenii României au devenit într-o foarte mare măsură atât de pesimişti referitor la această guvernare.

Întrebat dacă va candida la Congres, Negoiţă a spus: „Nu mă interesează să candidez la nimic". Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte interimar al PSD, a respins categoric, joi, varianta amânării congresului social-democraţilor programat pentru 29 iunie, ea subliniind că o decizie în acest sens a fost luată deja într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional.

„Nu, categoric nu. S-a luat o decizie în Comitetul Executiv, deciziile luate sunt decizii luate, deci ele nu se modifică sub nicio formă. Un partid serios este un partid care-şi respectă deciziile", a declarat Viorica Dăncilă, joi, înainte de CExN al PSD, întrebată dacă congresul va fi amânat.

loading...
PUTETI CITI SI...