Modernizarea Complexului Dinamo - Miză URIASĂ pentru sportul românesc

Postat la: 24.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Modernizarea Complexului Dinamo - Miză URIASĂ pentru sportul românesc

Candidatul Partidului Social Democrat la Primăria sectorului 2, Dan Cristian Popescu, este determinat să își ducă proiectele la bun sfârșit. Într-o postare realizată pe pagina oficială de Facebook, actualul viceprimar al sectorului 2 a reamintit unul dintre proiectele sale de suflet, modernizarea complexului sportiv Dinamo și a venit cu precizări despre secțiile vizate.

Am aflat astfel că viziunea sa pentru dezvoltarea complexului este una mult mai amplă, ea incluzând și secțiile mai puțin populare, dar de mare succes ale clubului.

"Parcul Sportiv Dinamo s-a dezvoltat permanent, el oferind spații de antrenament și jocuri pentru toate sporturile, fiind mereu în concordanță cu cerințele de performanță. Dinamo a ajuns la un moment dat la 22 de secții sportive: Canotaj, Gimnastică, Box, Volei, Baschet, Atletism, Fotbal, Tir, Judo, Caiac - Canoe, Lupte, Rugby, Karate și altele. Sportivi de excepție precum Leon Rotman, Ivan Patzaichin, Vasile Dîba, Elena Leușteanu, Sonia Iovan, Emilia Liță, Nicu Zamfir, Nicolae Martinescu, Elisabeta Lipă, Ion Monea, Dorel Simion, Ion Dumitrescu, Nelu Nunweiller, Cornel Dinu, Ionuț Lupescu, Argentina Menis, Constantin Niculae și mulți alții, o listă imensă de campioni olimpici, mondiali și europeni, care au purtat numele României pe toate meridianele globului(...)Stadionul de Fotbal Dinamo va fi încadrat într-un ansamblu modern care va cuprinde sălile de sport existente, reabilitate complet, pistă de atletism, bazinul de înot, dar și poligonul de tir.

Pentru mine, când voi deveni primarul Sectorului 2, modernizarea Parcului Sportiv Dinamo și construirea unui nou stadion de fotbal vor fi priorități, în concordanță cu dorința sportivilor dinamoviști și cu pasiunea pentru Dinamo a locuitorilor sectorului nostru." a declarat candidatul PSD la primăria sectorului 2, Dan Cristian Popescu, prin intermediul paginii sale de Facebook.

 

loading...
PUTETI CITI SI...