Mihai Tudose ironic la adresa lui Cîțu: "Copilul durerii pleacă la Bruxelles!"

Postat la: 09.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Mihai Tudose ironic la adresa lui Cîțu:

Mihai Tudose se întreabă pe pagina sa de facebook ce va răspunde Florin Cîțu la Bruxelles dacă va fi întrebat dacă și-a făcut temele și va trebui să spună că nu le-a făcut și nici nu le poate face "pentru că-l încurcă greaua moștenire, aia lăsată de ministrul de Finanțe F. Cîțu".

De asemenea, social-democratul se întreabă cum va ieși premierul Cîțu "din bucluc? Pe datorie, cum altfel! Și dacă nici asta nu mai merge, nu-i nimic! Are soluția pregătită: vinde din casă! Niște companii, ceva acțiuni, un port pe la Constanța... Asta e miza vizitei lui: să obțină/ negocieze permisiunea pentru un deficit bugetar cât mai mare. Ne-a pregătit deja psihologic pentru o țintă asumată de 7-7,1%. Ceea ce înseamnă că după virgulă ne putem aștepta la orice...", mai scrie europarlamentarul PSD pe Facebook.

Premierul Florin Cîțu va merge săptămâna aceasta la Bruxelles pentru o serie de întrevederi cu înalți oficiali europeni pe 11 și 12 februarie. Programul vizitei include întrevederi cu principalii lideri europeni, între care președinții Consiliului European, Charles Michel, Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și al Parlamentului European, David Sassoli, precum și cu vicepreședinții executivi ai Comisiei Europene Frans Timmermans, Margrethe Vestager și Valdis Dombrovskis. Agenda vizitei include și întrevederi cu reprezentanți ai grupurilor politice din cadrul Parlamentului European: liderul Grupului PPE, Manfred Weber, secretarul general al PPE, Antonio López-Istúriz White, liderul Grupului RENEW, Dacian Cioloș și liderul Grupului S&D, Iratxe García Pérez.

loading...
PUTETI CITI SI...