Marian Oprişan, despre Dragnea: A început să se cam creadă stapanul partidului!

Postat la: 20.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

 Marian Oprişan, despre Dragnea: A început să se cam creadă stapanul partidului!

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan este nemulţumit că Liviu Dragnea a început să se creadă stăpânul partidului şi ia decizii fără să-i consulte pe ceilalţi membri din conducere.

Unul dintre fondatorii PSD, Oprişan aminteşte că în această toamnă, mandatele preşedintelui şi ale actualei conduceri PSD expiră, însă Dragnea respinge ideea unui congres într-un an electoral: "De obicei, partidele se ocupă cu prezidenţialele. Toată lumea e de acord că ideea este inoportună." Nemulţumit că nu a fost consultat privind propunerile pentru cele două portofolii vacante din guvern, vicepreşedintele PSD Marian Oprişan l-a acuzat pe Liviu Dragnea, că ia decizii de unul singur şi a început să cam facă pe stăpânul partidului, de când a ajuns la Bucureşti.

"Deci ce am avut de spus sub aspectul organizării şi funcţionării partidului, am spus în interiorul CEx. Cine se crede stăpânul partidului... Unii se cam cred stăpâni. Am cerut restructurarea Guvernului, ca să nu mai treacă prin furcile caudine de la Cotroceni. S-a considerat mai rapidă varianta cu propunerile directe ale premierului. În anul 2019 se finalizează şi mandatul domnului Dragnea şi a conducerii centrale a PSD şi trebuie făcut Congres. La termen, probabil la sfârşitul lui octombrie. (...) Mai greşeşte şi el (Liviu Dragnea - n.red), dar e băiat bun!"

Noi, despre restructurarea guvernului am mai vorbit. Tocmai pentru că preşedintele a refuzat miniştri, sigur că restructurarea guvernului ar fi fost cea mai propice. Programul de guvernare este în parametrii optimi. O felicit pe doamna premier pentru rezistenţele la înjurături. Eu cred că Răzvan Cuc la Transporturi a muncit foarte mult. A făcut treabă atunci, a avut o supărare el atunci şi a demisionat", a declarat Marian Oprişan după şedinţa CEx al PSD de marţi.

Întrebat cum ar descrie relaţia pe care o are cu preşedintele PSD Liviu Dragnea, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a răspuns: "O relaţie principială. Instituţională. Liviu Dragnea, de când a ajuns la Bucureşti, s-a cam metamorfozat în preşedintele partidului cu anumite valenţe. Mai face şi el, din când în când, pe stăpânul partidului".

loading...
PUTETI CITI SI...