Marcel Ciolacu, replică dură pentru Iohannis: "Ieşirea de azi arată cât de jos poţi să ajungi în politică"

Postat la: 29.04.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Marcel Ciolacu, replică dură pentru Iohannis:

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a mustrat pe Klaus Iohannis pentru atacul politic referitor la Ţinutul Secuiesc, amintindu-i faptul că Administraţia Prezidenţială nu a reacţionat când ambasadorul României la Budapesta era atacat de oficialii maghiari.

"Ieşirea de astăzi a preşedintelui Iohannis arată cât de jos poţi să ajungi în politică. Este o ieşire care descalifică total funcţia prezidenţială! Îi amintesc preşedintelui Iohannis că nu a avut nicio reacţie când ambasadorul României la Budapesta a fost terfelit în urmă cu câteva zile. A tăcut complice. Dacă era un adevărat patriot, l-ar fi apărat pe Ambasadorul român!", a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a amintit că Iohannis ştia poziţia partidului, dar a preferat să vină cu un atac politic. "Preşedintele Iohannis ştia că PSD este împotriva proiectului privind autonomia Ţinutului Secuiesc. Ştia că la ora 14.00 acest proiect va fi respins definitiv de Senat. Aşa cum au mai fost respinse multe alte proiecte similare de-a lungul timpului. Cu toate acestea, a avut această ieşire anti-românească şi anti-democratică".

Ciolacu îi atrage atenţia lui Iohannis că, în schimb, ignoră problemele muncitorilor trimişi în Germania. "Cred că preşedintele Iohannis trebuia să fie mai preocupat că a trimis români la export pe plantaţiile din Germania. Oameni pe care preşedintele Iohannis şi Guvernul i-a abandonat. De asemenea, cred că preşedintele Iohannis ar fi trebuit să fie mai preocupat de faptul că Guvernul lui lasă ca pădurile să fie tăiate", a completat liderul PSD.

loading...
PUTETI CITI SI...